Piatra
Zen Stone
Piatra naturală este un produs ecologic, de un rafinament deosebit, care prin marea varietate de culori, nuanţe şi texturi oferă posibilitatea unor amenajări exterioare şi interioare de excepţie, conferind casei, grădinii, apartamentului, biroului, restaurantului, magazinului d-voastră o notă particulară de elegantă şi bun gust şi în acelaşi timp de căldură şi confort fizic şi psihic reducând stresul şi acţiunea energiilor negative. Piatra naturală este un material care nu se va demoda niciodată. Pentru piatra naturală nu există înlocuitor.

Folosit din cele mai vechi timpuri, acest material realizează combinaţia ideală între elegantă şi durabilitate. Într-o lume dominată de artificial se simte nevoia recreerii conexiunii cu natura - piatra naturală dând forţă şi expresivitate atât ca impact vizual cât şi ca ambianţă.

Construcţiile amenajate cu piatră naturală impun o superioritate în prezent şi viitor prezentând o legătură indestructibilă între natură şi lumea construită de om. Având nenumărate opţiuni, alegerea pietrei naturale pentru amenajări interioare sau exterioare poate părea copleşitoare, dar în esenţă este mai simplu.

Este suficient să ştiţi ceea ce va doriţi - de la un aspect elegant, formal sau futurist până la un aspect clasic, de timpuri vechi, antice - toate acestea le puteţi obţine folosind diversele tipuri de piatră naturală existente.

Fiecare piatră naturală este unică.