Marmura
Marmura este o rocă metamorfică foarte densă, dură, cu granulaţie fină, care poate fi lustruită uşor, cu rezultate spectaculoase. Densitatea acestui tip de piatră permite să fie lustruită precum o oglindă, deşi modele neregulate sunt frecvent folosite. Preţuirea marmurei, o înfăţişare opulenţă a fost folosită mult în palate şi clădiri mari de-a lungul istoriei.

Marmura a fost apreciată pentru numeroasele sale utilizările de mai mult de două milenii.

Utilizarea marmurei, nu numai că sporeşte frumuseţea estetică a unei clădiri, dar, de asemenea, conferă un sentiment de demnitate arhitecturii. Varietatea de culori a marmurei creşte gama sa de aplicaţii.

Marmura oferă cea mai mare gama de nuanţe pentru o experienţă plină de culoare fiind întotdeauna apreciată pentru luxul şi frumuseţea sa, iar trecerea timpului nu face decât să îi confirme unicitatea.

Marmura este în primul rând alegerea firească a tuturor celor care înţeleg şi apreciază frumuseţea şi rezistenţa materialelor aduse direct din natură. Această piatră este recunoscută pentru posibilităţile sale nelimitate de utilizare, atât la exterior, cât şi în interior, pe suprafeţe verticale sau orizontale şi pentru placarea pieselor de mobilier.

Vă punem la dispoziţie următoarele tipuri de marmură:
Alaska White Breccia Sarda Calacatta Cappuccino Carrara White Creama Marfil Eagle Beige Emperador Dark Galala Kavala Khatmia Light Emperador Lotus Beige Rainforest Brown Rainforest Green Rosso Alicante Rosso Verona Royale Beige Samaha Silvia Yellow Sunny Yellow Thassos Verde Guatemala Volakas Vratza